Guy Davis @Living 29

Onze bassist Roel heeft weer een fantastische naam beet voor zijn befaamde living 29 concerten. Ik zou zeggen allen daar heen!

..of hoe een gezellige huiskamer telkens opnieuw de allergrootste artiesten kan strikken. Davis’s meest recente albums werden telkens genomineerd voor een Blues Music Award én voor een Grammy’s. Maar Guy Davis enkel een bluesman noemen, zou hem oneer aan doen. Country, Americana en de invloed van Europese singer-songwrithers: het zit allemaal in het DNA van de New-Yorker. Bovendien is Guy Davis niet alleen muzikant, hij is ook acteur. Hij schitterde in Broadway-producties en werd gelauwerd met een “Keeping the Blues Alive Award” Als zoon van bekende acteurs en activisten Ossie Davis en Ruby Dee groeide hij middenin de zwarte burgerrechtenbeweging van de jaren zestig op en mocht hij Pete Seeger een goede vriend noemen.Trouwe bezoekers weten natuurlijk dat we Guy Davis zeven jaar geleden al eens te gast hadden en hoe memorabel die avond was. Want Guy Davis live is een garantie voor intense concerten vol humor, sterke verhalen, mighty fine guitare picking en uiteraard prachtige songs.
Reserveer uw plaatsje in Living 29 op tijd, onze glazen bol zegt dat ook deze passage onvergetelijk wordt.

Scroll Up